Je wilt doorgroeien

Soms loop je na te denken over je werk. Hoe ziet je toekomst eruit? Blijf je je hele leven hetzelfde doen? Wil je iets anders? Welke mogelijkheden bestaan er? Hoe kom je erachter wat voor jou het beste is?
Je wilt doorgroeien
Lees verder ...

Je bent langdurig ziek

Je bent langer dan zes weken ziek en je kunt niet meer terugkeren in je eigen functie. Je wilt zo snel mogelijk weer aan het werk. Welke mogelijkheden bestaan er? Hoe kom je erachter wat voor jou het beste is?
Je bent langdurig ziek
Lees verder ...

Mijn loopbaan nieuws nr. 3 april 2015

In deze derde nieuwsbrief voor de sector Afbouw leest u over de stukadoors Berry en Sten, elk met een heel eigen verhaal. Beiden zochten contact met mijn loopbaan om hun toekomstmogelijkheden te onderzoeken.
Mijn loopbaan nieuws nr. 3 april 2015
Lees verder ...

Je werk wordt te zwaar!

Steeds vaker heb je het gevoel dat je werk te zwaar wordt. Als je niet oppast, ben je straks geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt. Terwijl dat in veel gevallen is te voorkomen!  

Je werk wordt te zwaar!
Lees verder ...
 • De praktijk

  Koos pakte zijn kans

  Koos Zuidijk werkte met plezier en had het stukadoorswerk graag volgehouden. Helaas heeft hij de tijd tegen. Net als veel vakgenoten raakt hij zijn baan kwijt. Maar Koos pakt zijn kans. Na een traject met mijn loopbaan Afbouw start een nieuw hoofdstuk in zijn leven.

  Lees verder...
 • De praktijk

  Een goede samenwerking

  Toen Fred Steenbergen last begon te krijgen van zijn rug, ging het ineens heel hard. Amper drie jaar later belandde hij in de Ziektewet en kon hij zijn werk als meewerkend voorman bij een betonreparatiebedrijf niet meer uitvoeren. Maar Fred ging niet bij de pakken neerzitten. Na een opleiding tot facilitair medewerker vond hij een baan die hem op het lijf is geschreven.
   
  Lees verder...
 • De praktijk

  Mijn loopbaan voor werkgevers!

  Gaan uw medewerkers met plezier naar hun werk?
  Hebben uw werknemers het naar hun zin, dan kunt u hen ook optimaal inzetten. Het thema Duurzame inzetbaarheid van medewerkers verschijnt de afgelopen periode veel op de agenda van bedrijven. Maar wat is het nut ervan? 
  Lees verder...
 • De praktijk

  Training LinkedIn

  Meld je nu aan voor de Training LinkedIN!
  Op 13 maart en 27 maart van 13:30-16:00 uur organiseert mijn loopbaan een tweedaagse training LinkedIn, het grootste online netwerk voor vakmensen. Na een algemene introductie maak je onder begeleiding van een loopbaanadviseur je eigen profiel aan. Je leert ook hoe je je netwerk uitbreidt, waarmee je uiteindelijk je kans op werk vergroot.
  Lees verder...

Nieuws

Toekomstmogelijkheden

In deze derde nieuwsbrief voor de sector Afbouw leest u over de stukadoors Berry en Sten, elk met een heel eigen verhaal. Beiden zochten contact met mijn loopbaan om hun toekomstmogelijkheden te onderzoeken. Daarnaast vragen wij opnieuw aandacht voor het sectorplan. Wist u dat u tot eind dit jaar met 50% subsidie een training kunt volgen? U leest er meer over op pagina 6.
Mijn loopbaan nieuws nr. 3 april 2015
Vijftien deelnemers volgden op 13 en 27 maart in Nieuwegein een tweedaagse training LinkedIn. Loopbaanadviseurs Marjan de Keijzer en Harma Koning organiseerden de training speciaal voor vakmensen in de sector.
Denkt u zelf na over mogelijkheden binnen of buiten de sector om wat voor reden dan ook? Lees hier welke tips je ter harte kunt nemen.